Close

Nothing menjadualkan acara “The Truth” pada 23 Mac ini


Nothing secara rasminya mengumumkan tarikh pelancaran yang diberi nama “The Truth” pada 23 Mac ini. Bersama dengan pengumuman itu, satu video teaser berdurasi 16 saat telah dimuat naik melalui saluran rasmi Nothing di Youtube.


Malangnya, video teaser tersebut tidak memberikan sebarang petunjuk mengenai produk yang akan dilancarkan. Sebelum ini, telah tertiris satu imej di mana Carl Pei sedang memperlihatkan telefon pertama Nothing kepada CEO Qualcomm iaitu Cristiano Amon. Namun imej tertiris tersebut gagal untuk memperlihatkan rupa bentuk sebenar telefon tersebut.

Dengan dana pembiayaan $144 juta yang diperolehi oleh Nothing, nampaknya mereka kini sedang bersiap sedia untuk melancarkan produk mereka yang seterusnya. Produk pertama mereka iaitu Nothing ear (1) dikatakan telah berjaya dijual lebih dari 400,000 unit dalam masa 6 bulan. 

Peminat teknologi di seluruh dunia pasti menantikan sesuatu dari Carl Pei melalui Nothing, selepas melihat kejayaan awal ear (1). Sama sama kita nantikan produk apakah yang akan diumumkan oleh Nothing tidak lama lagi. Kami harapkan ia adalah sebuah telefon pintar.

(Sumber)

ARTIKEL BERKAITAN