Close

realme C11 dengan bateri 5000mAh dapat bebaskan diri anda dari powerbank

Memilih telefon pintar yang mana hendak dibeli bukanlah sesuatu tugas yang mudah. Kita semua memerlukan telefon dengan prestasi terbaik dan speksifikasi yang terkini, tetapi jangka hayat bateri telefon pintar adalah faktor yang dilihat adalah wajib sebelum memilih sesebuah telefon.

Tidak kira betapa hebatnya telefon baru anda, jika anda perlu mengecasnya dua atau tiga kali dalam sehari ia bukan sesuatu yang bagus. Lagi-lagi yang bekerja dan yang kerap guna telefon pintar dalam kerja harian. 
Terdapat peranti baru dengan jangka hayat bateri yang panjang, dan ia adalah realme C11, dengan menawarkan kapasiti bateri 5000mAh anda boleh menikmati penggunaan sepanjang masa tanpa henti, pada bila-bila masa tanpa bawa powerbank ke sana dan ke sini.

Menurut ujian dari Realme  Lab, bateri realme C11 dapat bertahan selama 40 hari dalam mod standby, dan ia adalah jauh lebih baik daripada beberapa peranti kelas atasan. Senjata rahsia pada model ini adalah keupayaan peranti ini menjadi Powerbank dengan teknologi OTG khas ( reverse charge ), fungsi ini menjadikan anda seorang superhero dengan kuasa reverse charge.

realme C11 salah satu fon kelas permulaan yang terbaik dari segi ketahanan bateri yang anda boleh dapatkan di pasaran tempatan dengan harga yang berpatutan dan rekaan yang menawan. Jika anda berminat untuk beli realme C11, boleh dapatkan melalui pautan ini.

ARTIKEL BERKAITAN