Close

Razer Phone 3 tertiris di pasaran China

Razer adalah pengeluar pertama yang hadir dengan idea “Gaming Phone“. Dengan Razer Phone pertama dikeluarkan pada 2017 dan di ikuti Razer Phone 2 pada tahun seterusnya 2018. Dan tahun lepas, Razer Phone 3 tidak dilancarkan dengan beberapa sumber mengatakan yang Razer Phone 3 dibatalkan, namun tiada siapa tahu kisah sebenar Razer Phone 3.

Imej tertiris yang dikesan dari laman web Taobao yang merupakan laman web membeli-belah atas talian di China. Namun, tidak banyak info yang diperolehi tentang generasi baru Razer Phone ini. Dengan kekurangan info, sukar  untuk mengesahkan ia benar-benar Razer Phone 3 atau tidak.

Namun, imej tersebut mempunyai ciri-ciri Razer Phone sebelum ini. Dengan bahagian hadapan sama seperti Razer Phone 2, bezel atas yang lebih nipis, mempunyai dua speaker dan juga dua kamera hadapan di atas sebelah kiri.

Menguatkan lagi ia adalah Razer Phone 3 adalah, terdapat tiga kamera belakang pada imej yang bocor. Yang mana ia berbeza dengan Razer Phone sebelum ini yang menggunakan dua kamera belakang. Dengan info yang sedikit ia boleh dikatakan ini mungkin prototaip Razer Phone 3.

(sumber)

ARTIKEL BERKAITAN