Close

iPhone 12 mungkin dilancarkan secara dalam talian pada 8 September

Desas desus hari pelancaran iPhone 12 semakin hangat di perkatakan. Menurut pakar tiris iPhone di Twitter, iPhone 12 akan di lancarkan secara atas talian pada 8 September 2020. Dalam acara tersebut Apple akan melancarkan iPhone, Apple Watch,  AirPower dan juga iPad.

Dan pada 27 Okotober 2020 akan ada satu lagi acara besar dari Apple. Pelancaran iPad Pro, Apple Silicon Macs ( MacBook, MacBook Pro 13).
Yang pasti akan mencuri tumpuan pada acara 8 Sepetember tersebut ialah AirPower, yang mana projek ini pernah dibatalkan pada suatu ketika dulu. Namun, di khabarkan Apple telah berjaya mengembangkan teknologi AirPower kepada beberapa variasi.
Dan pada acara  27 Oktober 2020, Apple mungkin akan membuat kejutan melancarkan Apple Glass pertama dari mereka, Dan ramalan Ming-Chi Kuo berkenaan Apple Glass pada tahun lalu mungkin menjadi realiti. Ming-Chi Kuo adalah seorang penganalisis teknologi terkenal.
Apa yang boleh dijangka berlaku pada acara Apple 2020 nanti adalah, Empat model iPhone 12, Apple Watch Series 6, iPad Air 10.8 inci dan iPad Mini Baru, AirPower, iPad Pro ,MacBook dan MacBook Pro 13 dan juga Apple Glass.
Ia pasti acara yang di tunggu-tunggu oleh penggemar produk Apple. Jadi sama-sama kita nantikan.

ARTIKEL BERKAITAN