Close

Spesifikasi dan rekaan OnePlus Nord 3 tertiris sebelum pelancaran

Biarpun belum lagi mendedahkan sebarang tarikh pelancaran. Namun, rekaan rasmi OnePlus Nord 3 telahpun tertiris. OnePlus Nord merupakan peranti kelas pertengahan premium dan ditawarkan dengan harga yang lebih mampu milik.
Sumber : WinFuture

Berdasarkan dari perkongsian, memperlihatkan yang OnePlus Nord 3 akan hadir dengan rekaan yang hampir sama seperti OnePlus Nord CE 3 Lite. Masih mengekalkan rekaan kamera belakang berbentuk bulat, skrin hadapan jenis rata, rekaan sisi jenis rata dan akan mempunyai butang alert slider.

Dari spesifikasi, OnePlus Nord 3 dijangka akan hadir dengan skrin bersaiz 6.74-inci dengan Asahi Glass. Dijana cip Dimensity 9000 yang dipadankan dengan 16GB RAM dan storan dalaman 512GB UFS 3.1. Untuk fotografi, ia akan hadir dengan tetapan tri-kamera belakang 64MP + 8MP ultra lebar + 2MP makro dan swafoto 16MP. Bateri 5000mAh dimuatkan yang menyokong pengecasan pantas 80W.
Kami menjangkakan yang pelancaran peranti ini mungkin akan berlangsung dalam masa terdekat. Seperti biasa, sama-sama kita nantikan.

ARTIKEL BERKAITAN