Close

HONOR Magic6 Pro akan tiba di Malaysia pada 20 Mac ini – Tempah sekarang boleh dapat hadiah eksklusif RM2259

HONOR Malaysia secara rasmi berkongsi tarikh pelancaran untuk peranti andalan mereka iaitu Magic6 Pro. Acara pelancaran tersebut dijadualkan berlangsung pada 20 Mac dan boleh diikuti secara langsung melalui laman rasmi Facebook HONOR Malaysia.

HONOR Magic6 Pro telahpun diperkenalkan pada acara MWC 2024. Tampil dengan pelbagai peningkatan dari segi spesifikasi, kamera dan juga reka bentuk yang lebih baik. Tidak ketinggalan, ia turut hadir dengan pelbagai fungsi menarik seperti Magic Portal, Magic Ring dan Magic Capules.

Seiring dengan itu, HONOR telah membuka tempahan awal (Early Bird Special) untuk Magic6 Pro bermula hari ini iaitu 11 Mac hingga 20 Mac dengan deposit serendah RM66. Tempahan awal ini melayakkan anda menerima hadiah eksklusif sehingga RM2259 seperti Honor SuperCharge Wireless Charger Stand, Honor Watch 4, Honor Earbuds X6, waranti tambahan selama setahun dan jaminan skrin selama setahun.

Selain itu, pembeli Early Bird Special juga layak mendapat sehingga 5X ganda rebat deposit ketika membuat pembayaran penuh.

ARTIKEL BERKAITAN