Close

Nothing Phone (2a) akan hadir dengan dua pilihan warna baru

Nothing telahpun melancarkan peranti mampu milik pertama mereka iaitu Phone (2a) pada Mac yang lalu. Hadir dengan 2 pilihan warna iaitu hitam dan putih. Terdapat juga pilihan warna biru namun ditawarkan untuk pasaran India sahaja.

Terbaru, Nothing dijangka akan memperkenalkan 2 pilihan warna baru untuk Phone (2a). Perkara tersebut dikongsi oleh Nothing melalui platform X (Twitter). Berdasarkan perkongsian tersebut, memperlihatkan perkataan Phone (2a) telah diwarnakan dengan 4 pilihan warna iaitu biru, hitam, kuning dan merah.

Pada ketika ini, warna biru dah hitam telahpun ditawarkan pada Phone (2a). Jadi, warna baru ini berkemungkinan adalah kuning dan merah. Lebih menarik, TWS terbaru dari Nothing iaitu ear (a) turut mempunyai pilihan warna kuning. Sekaligus, memberikan gambaran mengenainya.

Walaubagaimanapun, tidak dapat dipastikan adakah pilihan warna baru ini akan turut ditawarkan untuk pasaran Malaysia atau sebaliknya. Di Malaysia, Phone (2a) dijual pada harga RM1699 dan ditawarkan dalam 2 pilihan warna iaitu Hitam dan Putih.

ARTIKEL BERKAITAN