Close

Xiaomi MIX Fold 3 akan dilancarkan pada Ogos ini

CEO dan juga pengasas kepada Xiaomi iaitu Lei Jun, secara rasmi mengesahkan yang syarikat tersebut akan melancarkan generasi baharu peranti boleh-lipat pada Ogos ini melalui model Xiaomi MIX Fold 3.

Our partnership with Leica has taken a significant leap forward, achieving remarkable milestones in mobile imaging.

We’ve made breakthroughs in key areas such as micro OIS motors, ultra-slim high refractive lenses, compact periscope modules, and camera designs. These have… pic.twitter.com/vu8wmYn68G

— Lei Jun (@leijun) July 27, 2023

 

Selain itu, beliau turut menyatakan yang Xiaomi MIX Fold 3 akan tampil dengan kemampuan kamera yang lebih baik, selepas berjaya menyelesaikan beberapa perkara untuk membawakan keupayaan pengimejan yang luar biasa.

Xiaomi MIX Fold 3 akan menjadi peranti boleh-lipat terawal yang hadir dengan tetapan 4 kamera belakang bersama dengan penjenamaan Leica. Sekaligus, menjanjikan hasil pengimejan yang lebih baik melaluinya.

Namun begitu, Xiaomi tidak mendedahkan sebarang tarikh yang lebih terperinci mengenai pelancaran Xiaomi MIX Fold 3. Kami menjangkakan peranti ini mungkin akan dilancarkan pada pertengahan atau penghujung Ogos ini.

ARTIKEL BERKAITAN