Close

Amazfit Bip 5 kini ditawarkan di Malaysia dengan harga RM329

Amazfit Malaysia melancarkan peranti boleh-pakai baharu melalui model Amazfit Bip 5. Hadir dengan sejumlah peningkatan spesifikasi dengan rekaan yang lebih baik.

Amazfit Bip 5 hadir dengan skrin TFT bersaiz 1.91-inci yang menggunakan kaca 2.5D bersama kerangka dari binaan plastik. Merupakan peranti pertama dari siri Bip yang menjalankan sistem operasi Zepp OS 2.0 yang menyokong lebih dari 70 muka jam dan beberapa mini game.

Menyokong penjejak kesihatan seperti pengesanan kadar denyutan jantung, SpO2, pemantauan tidur, pemantauan tekanan dan lain-lain. Dari segi kecergasan, ia mempunyai lebih dari 120 mod sukan dan senaman secara terbina yang turut memaparkan maklumat secara masa nyata. 


Selain itu, ia turut dilengkapi dengan pembesar suara dan mikrofon yang membolehkan ia membuat panggilan telefon melalui Blueooth. Bateri 300mAh dimuatkan yang mampu bertahan sehingga 10 hari untuk penggunaan biasa.


Amazfit Bip 5 dijual pada harga RM329 dan boleh dibeli bermula hari ini di semua pengedar rasmi Amazfit Malaysia. Anda boleh membeli dengan harga promosi RM319 pada 3 hingga 5 Ogos 2023.

ARTIKEL BERKAITAN