Close

Garmin Vivoactive 5 kini boleh dibeli di Malaysia dengan harga RM1480

GV5


Garmin secara rasmi melancarkan jam tangan pintar baharu iaitu Vivoactive 5 untuk pasaran tempatan. Pengganti kepada model semasa dan tampil dengan sejumlah peningkatan spesifikasi yang lebih baik.GV51Garmin Vivoactive 5 hadir dengan rekaan berbentuk bulat dengan skrin AMOLED bersaiz 1.2-inci yang dilindungi dengan Corning Gorilla Glass 3. Menyokong penarafan kalis air 5 ATM, always on display (AOD) dan hanya seberat 23 gram sahaja.


ge


Hadir dengan pelbagai ciri kesihatan dan kecergasan secara terbina seperti pemantauan waktu tidur, status HRV, pengesanan tekanan, penjejakan kadar degupan jantung, VO2 Max, SpO2, kitaran haid dan lain-lain. Selain itu, ia turut menyokong lebih 30 mod sukan secara terbina, sesi meditasi, pemulihan selepas latihan dan juga peringatan penghidratan.GV52


Untuk ketahanan bateri, ia mampu bertahan sehingga 11 hari dalam mod jam tangan pintar. Ia turut dimuatkan dengan storan 4GB yang boleh digunakan untuk memuatkan lagu melalui aplikasi Spotify. Tidak ketinggalan, ia menyokong fungsi Garmin Pay melalui NFC dan boleh disambungkan pada peranti Android dan iOS.

Di Malaysia, Garmin Vivoactive 5 dijual pada harga RM1480 dan ditawarkan dalam pelbagai pilihan warna iaitu navy/metallic navy, orchid/metallic orchid, black/slate dan ivory/cream gold. Bagi yang berminat, Vivoactive 5 boleh dibeli di semua pengedar rasmi Garmin Malaysia di Shopee, Lazada dan Garmin Brand Stores.

ARTIKEL BERKAITAN