Close

HONOR Watch 4 kini ditawarkan di Malaysia pada harga RM499 – Skrin AMOLED dengan ketahanan bateri 14 hari

HONOR Malaysia secara rasmi melancarkan jam tangan pintar baharu untuk pasaran tempatan melalui model Watch 4. Tampil dengan sejumlah spesifikasi menarik dengan rekaan yang lebih baik.

HONOR Watch 4 hadir dengan skrin AMOLED bersaiz 1.75-inci dengan paparan standard 60Hz. Turut menyokong touch sampling rate pada 120Hz dengan resolusi 450 x 390 piksel. Menggunakan bahan binaan Aluminium Alloy yang dipadankan dengan tali dari binaan getah silikon.

Untuk fungsi kesihatan dan kercegasan, peranti ini hadir dengan pelbagai fungsi seperti pemantauan kadar degupan jantung, SpO2, pemantauan tidur, tahap stress harian dan menyokong lebih dari 85 mod sukan secara terbina. Bateri 451mAh dimuatkan yang mampu bertahan sehingga 14 hari untuk penggunaan biasa.

Spesifikasi lain yang turut dibawakan pada kedua-dua peranti adalah seperti NFC, Bluetooth 5.2, pembesar suara, mikrofon, memori dalaman 4GB dan penarafan 5 ATM. Watch 4 ini turut boleh disambungkan pada peranti Android dan juga iOS.

Di Malaysia, HONOR Watch 4 dijual pada harga RM499 dan ditawarkan dalam dua pilihan warna iaitu Black dan Gold. Bagi yang berminat, Watch 4 boleh dipra-tempah bermula 10 November ini di semua pengedar rasmi HONOR Malaysia.

ARTIKEL BERKAITAN