Close

Kereta khas untuk gamers – Lexus TX kolaborasi dengan Razer siap gaming PC

Dengan visi “Built for gamers. Inspired by gamers.” Razer dan Lexus telah berkerjasama menghasilkan sebuah Lexus TX yang direka khas untuk para gamers.

Melalui kerjasama ini, SUV mewah Lexus TX telah diubah suai menjadi sebuah bilik gaming yang dimuatkan dengan gaming PC dan empat kerusi gaming Razer Iskur. Tidak ketinggalan, elemen lampu RGB turut diletakkan bagi menambahkan lagi mood gaming. Rekaan dalaman ini menggunakan teknologi dan perkasasan termaju dan berkualiti tinggi.

Selain rekaan dalaman, rekaan luar turut dimuatkan dengan lampu LED ikonik Razer berwarna hijau yang diletakkan pada bahagian hadapan, belakang, cermin dan sisi bawah kanan dan kiri. Bonet belakang juga diubah suai menjadi tempat simpanan untuk perkakasan gaming. Terdapat juga penjenamaan Razer | Lexus TX yang diletakkan di bahagian sisi.

Razer Lexus TX adalah sebuah kereta konsep dan telah diperlihatkan secara rasmi di acara Esports Awards 2023. Idea utama kerjasama ini adalah untuk memberikan pengalaman eksklusif buat peminat kedua-dua segmen iaitu gamers dan kenderaan mewah.

ARTIKEL BERKAITAN