Close

Samsung Galaxy S23 FE dilaporkan hanya akan tersedia di pasaran terpilih sahaja


Sebelum ini, terdapat laporan mendedahkan yang Samsung mungkin akan melancarkan Galaxy S23 FE pada suku ke-4 tahun 2023 iaitu sebelum pelancaran Samsung Galaxy Z Flip5 dan Fold5. Terbaru, terdapat laporan lain menyatakan yang Samsung Galaxy S23 FE akan dilancarkan pada pasaran terpilih sahaja.


Menurut laporan, Samsung Galaxy S23 FE akan dilancarkan pada suku ke-3 tahun ini iaitu sekitar Julai atau September dengan penjualannya hanya akan bermula pada suku ke-4 2023. Selain itu, laporan tersebut turut menyatakan yang peranti ini hanya akan tersedia pada beberapa pasaran terpilih sahaja.


Laporan awal sebelum ini menyatakan yang Samsung Galaxy S23 FE akan hadir dengan cip Exynos 2200, GPU Xclipse 920 AMD, 8GB RAM, storan dalaman sehingga 25GB, kamera utama 50MP, pengecasan pantas 25W dan bateri sebesar 4500mAh. Peranti ini hanya akan ditawarkan dengan cip Exynos 2200 sahaja.


Namun begitu, laporan ini masih lagi terlalu awal untuk diperkatakan dan Samsung buat masa ini tidak memberikan sebarang maklumat mengenai peranti ini. 


(Sumber)

ARTIKEL BERKAITAN