Close

Anker MagGo tiba di Malaysia – Harga bermula RM409

Anker Malaysia secara rasmi memperkenalkan aksesori pengecasan baru melalui siri MagGo. Hadir dengan 2 pilihan iaitu MagGo Powerbank dan juga MagGo Wireless Charging station.

Untuk MagGo Powerbank, ia hadir dengan kapasiti 10,000mAh yang turut menyokong pengecasan tanpa wayar 15W dengan teknologi pengecasan Qi2. Untuk pengecasan berwayar, ia menyokong pengecasan pantas sehingga 27W dengan teknologi PowerIQ 3.0.

MagGo Powerbank ditawarkan 4 piliha warna iaitu putih, hitam, biru dan juga merah jambu. Untuk harga jualan, MagGo Powerbank dijual pada harga RM409. Namun, bersempena dengan pelancarannya ia ditawarkan pada harga promosi RM329 pada 6 Julai 2024. Boleh dibeli melalui platform atas talian Shopee dan Lazada Anker Malaysia.

Manakala untuk MagGo Wireless Charging station, ia hadir dengan 2 pilihah rekaan. Rekaan pertama hadir dengan rekaan kompak yang mudah dibawa manakala satu lagi rekaan hadir dengan rekaan jenis bertapak yang lebih sesuai untuk kegunaan di atas meja. Seperti namanya, MagGo Wireless Charging station menyokong pengecasan tanpa wayar sehingga 3 peranti serentak.

MagGo Wireless Charging station lebih memfokuskan kepada peranti Apple dengan sokongan pengecasan tanpa waryar sehingga 15W untuk iPhone dan 5W untuk Apple Watch atau Apple AirPods.

Untuk harga jualan, MagGo Wireless Charging station ditawarkan pada harga RM699. Namun, bersempena dengan pelancarannya ia ditawarkan pada harga promosi RM559 pada 6 Julai 2024. Boleh dibeli melalui platform atas talian Shopee dan Lazada Anker Malaysia.

ARTIKEL BERKAITAN