Close

Samsung TV 98-inci 4K QLED kini tersedia di Malaysia dengan harga RM33K

Samsung Malaysia kini sedia untuk menawarkan televisyen baharu dengan skrin yang lebih besar untuk pasaran tempatan. Penawaran ini seiring dilihat seiring dengan permintaan pengguna yang kini lebih gemar untuk mempunyai televisyen bersaiz besar.

Samsung TV baharu ini ditawarkan dalam dua pilihan model iaitu Samsung TV 98-inci 4K QLED dan Samsung TV 77-inci 4K OLED. Dari segi rekaan, kedua-dua hadir dengan rekaan moden dan minimalis. Selain itu, ia turut menggunakan bingkai skrin yang nipis untuk memberikan pengalaman menonton yang maksima.

Dijana dengan cip Neural Quantum 4K bersama paparan pada resolusi 4K dengan keupayaan peningkatan dari AI. Ia juga turut menyokong paparan 120Hz, HDR10+ dan Quantum HDR+. TV ini turut mempunyai hab khusus yang dipanggil sebagai Smart Hub yang membolehkan pengguna mengakses pelbagai peranti dan kandungan dengan lebih mudah. 

Di Malaysia, Samsung TV 98-inci 4K QLED dijual pada RM33,999, manakala untuk Samsung TV 77-inci 4K OLED pula dijual pada harga RM27,999. Samsung turut hadir dengan promosi menarik untuk kedua-dua model, setiap pembelian 16 hingga 30 Jun akan menerima sebuah TV Sero secara percuma yang bernilai RM5999.

ARTIKEL BERKAITAN