Close

Samsung tawar ganjaran eksklusif sempena pelancaran siri Galaxy FE di Malaysia


Samsung Malaysia secara rasmi telahpun melancarkan beberapa produk di bawah penjenamaan FE (Fan Edition) yang merangkumi Galaxy S23 FE, siri Galaxy Tab S9 FE dan Galaxy Buds FE.


Bersempena dengan pelancaran tersebut, Samsung Malaysia hadir dengan beberapa tawaran dan ganjaran eksklusif melalui #GalaxyTroop. Selain itu, pengguna juga berpeluang untuk mendapat hadiah percuma untuk setiap pembelian produk FE dan tawaran ini hanya tersedia bermula 10 Oktober sehingga 30 November 2023.


Untuk Galaxy S23 FE, ia dijual pada harga RM2999 (128GB) dan RM3299 (256GB). Namun, melalui tawaran eksklusif ini, pengguna boleh membeli storan berganda dengan harga diskaun sebanyak RM300 menjadikan harga jualan hanya RM2999 untuk 256GB. 


Selain itu, terdapat juga diskaun sehingga RM350 apabila anda naik taraf peranti ke Galaxy 23 FE dan diskaun sehingga 30% untuk pembelian Samsung Care+, siri Tablet, Galaxy Buds dan aksesori terpilih Samsung.


Lebih menarik, sekiranya anda mendaftar sebagai ahli #GalaxyTroop anda layak untuk menerima promosi Fan eksklusif dengan potongan harga sehingga RM500.


Samsung turut menawarkan ganjaran menarik untuk setiap pembelian Galaxy Tab S9 FE dan Tab S9 FE+. Antara tawaran menarik adalah seperti percuma Smart Book Cover yang bernilai RM389 dan diskaun sehingga 30% untuk pembelian Samsung Care+, siri Tablet, Galaxy Buds dan aksesori terpilih Samsung.


Selain itu, pengguna juga akan menerima kod baucar langganan untuk Viu Premium secara percuma selama setahun yang bernilai RM99.90. Daftar sebagai ahli #GalaxyTroop untuk melayakkan anda menerima promosi Fan eksklusif dengan potongan harga sehingga RM300.


Tidak ketinggalan, sekiranya anda membeli Galaxy Buds FE pada 10 Oktober hingga 30 November 2023 anda layak untuk menerima Minion Bob Eco-Friends Cover secara percuma yang bernilai RM169.


Ahli #GalaxyTroop turut boleh menebus baucar ‘Finally Monday Epic Rewards’ pada setiap Isnin bermula dari hari ini sehingga 6 November 2023. Baucar ini menawarkan pelbagai promosi untuk hiburan, makanan dan minuman. Semak emel anda setiap hari Isnin untuk tebus baucar.

ARTIKEL BERKAITAN